Vam spremembe na področju DDV predstavljajo težave?

Z letom 2010 so nastopile tudi spremembe na področju DDV. Sprememba ZDDV-1 predstavlja nova pravila na ravni EU, vzpostavljeni so ukrepi za preprečevanje davčnih utaj, davčna zakonodaja pa od nas zahteva urejene evidence ter spremljanje naših strank.

Vas skrbijo vaše davčne evidence? Zagotovite si ažurnost.

V primeru neažurnih ali napačnih evidenc vam grozi nevarnost izstavljanja listin z napačno zaračunanim DDV in s tem težave na davčnem področju.

 

Ponujamo vam informacijsko rešitev, ki dnevno spremlja spremembe zavezancev za DDV. Glavna funkcionalnost rešitve je samodejno preverjanje evidence strank.

Kako dosežemo ažurnost? Kako deluje?

Davčna uprava RS vsak dan objavlja osvežen seznam davčnih zavezancev na svojih strežnikih. Naša rešitev se samodejno poveže z DURSovimi strežniki ter po davčni številki opravi kontrolo vseh partnerjev v vašem seznamu kupcev in dobaviteljev. Kjer program zazna razliko, ustvari seznam vseh napačnih oz. neskladnih nastavitev ter jo pošlje po e.mailu prejemnikom, ki jih poljubno določotie.

 

Na ta način imate na voljo popolnoma točne in ažurne evidence vaših kupcev in dobaviteljev vsak dan, saj vam informacijska rešitev ugotavlja in vas opozarja na neskladnosti. Ne prepustite evidenc samim sebi ter se izognite davčnih prekrškom.

Kaj ponuja informacijska rešitev?

Program deluje popolnoma samodejno; potrebuje le dostop do vaših evidenc kupcev in dobaviteljev. Informacijska rešitev zagotavlja vse fukncionalnosti s katerimi boste vzpostavili popolno ažurnost evidenc;

§         samodejno posodabljanje,

§         samodejna kontrola (preverjamo podatek o zavezanosti, id za ddv in 76a. členu),

§         vsakodnevno ažuriranje,

§         vsakodnevno obveščanje o napačnih oz. neskladnih zapisih v evidencah na e.mail,

§         možnost nastavitve več e.naslovov za dostavo napačnih zapisov v vaših evidencah.

Kako poteka namestitev?

Namestitev programa je zelo enostavna in hitro opravljena. Potrebujete samo računalnik z Windows okoljem in dostop do internet. Z enkratno nastavitvijo ob prvem zagonu vzpostavimo dostop do evidence. S tem je omogočen zagon vseh funkcionalnosti.

 

Celotna storitev je sedaj na voljo že za 445,00 EUR.

 

Distribuira Inet, d.o.o, Srebrniče 14, 8000 Novo mesto.

www.insert.si; ddv@insert.si